HTML

gödör16

Elmosta a víz a bringautat. Horpadás, majd gödör keletkezett. A gödör életét követjük nyomon. Helyszín: Budapest XVI. kerület, Veres Péter út.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2011.06.30. Kész!!!

magpet 2011.06.30. 15:14

Úgy tűnik, tényleg kész. Az illetékesek az oszlopok eltüntetésével üzenték meg, hogy részükről a projekt befejezettnek tekinthető. Igazából részemről is, az a pár méter kopottas sárga csík nem fog hiányozni.

Azért figyelem, hogyan alakul az ex-gödör, mit tesz vele az esőzés. A blogot ezennel ünnepélyesen bezárom, persze olvasásra nyitva marad. Sőt, ha esemény van, írásra is felfüggesztem a zárást.

Mindenkinek további vidám közlekedést kívánok, járműtől függetlenül! Végezetül engedjétek meg, hogy beszúrjam egy korábbi videómat, ha már ilyen szép kerékpárutunk lett. Az üzenet egyszerű: elférünk egymás mellett! Písz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://godor16.blog.hu/api/trackback/id/tr203027482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása