HTML

gödör16

Elmosta a víz a bringautat. Horpadás, majd gödör keletkezett. A gödör életét követjük nyomon. Helyszín: Budapest XVI. kerület, Veres Péter út.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

2011.06.24. Újabb vihar, súlyos károk

magpet 2011.06.24. 12:47

Alig 16 nappal a vihar-szülte gödör éledése után tegnap este újabb erős szél csapott le a környékre. Szerencsére maga a gödör nem károsodott, csak a kerítést rombolta le a szél. Természetesen a rendet - lehetőségeimhez mérten - ismét helyreállítottam. Itt szeretném megkérni az illetékeseket, hogy a gödörben szíveskedjenek elrejteni egy guriga szalagot a további javításokhoz, mert a jelenlegi már a végét járja. Ígérem, nem maszekolok vele, csak a gödör kerítésének javításához fogom használni.

Állítólag a jövő hét folyamán állhat be komolyabb változás a gödör életében. Várhatóan egy önkormányzati bizottság érkezik a helyszínre, és átnevezik a gödröt.

(Anyukám megnyugtatására: a kerékpárt csak a méretek érzékeltetése és a hatásvadászat miatt helyeztem a gödörbe, baleset nem történt.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://godor16.blog.hu/api/trackback/id/tr783011181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása